Search
Close this search box.

14 October 2020

Δελτίο Τύπου

Έκτακτα μέτρα υγειονομικής προστασίας του ΚΥΤ της ΒΙΑΛ Χίου

Σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό (καραντίνα) τίθεται το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ Χίου μέχρι τις 21.10.2020, με κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου.

Έκτακτα μέτρα υγειονομικής προστασίας του ΚΥΤ της ΒΙΑΛ Χίου Read More »

Πυλώνας της εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής το πρόγραμμα “ΗELIOS”

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και τα νέα στοιχεία για την ένταξη και την ενσωμάτωση των αναγνωρισμένων προσφύγων παρουσιάστηκαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου ΥΜΑ, Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ΔΟΜ

Πυλώνας της εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής το πρόγραμμα “ΗELIOS” Read More »

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου logo

Important announcement for those that have submitted applications for travel documents in the Greek Asylum Service after June 1st 2020.

Από την 1/6/2020 αρμόδιες αρχές για αιτήσεις και δικαιολογητικά που σχετίζονται με τη χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων είναι τα ΓραφείαΔιαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι η Υπηρεσία Ασύλου. Κατά συνέπεια, οι αιτήσεις για ταξιδιωτικά έγγραφα που κατατέθηκαν μετά από την 1/6/2020 στα γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου δεν είναι δυνατόν να εξεταστούν και να εκδοθεί απόφαση από

Important announcement for those that have submitted applications for travel documents in the Greek Asylum Service after June 1st 2020. Read More »

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: