Search
Close this search box.

Μαθαίνοντας με τους Μέντορες- Εκμάθηση Ελληνικών

Η Ομάδα Μεντόρων δημιούργησε, ένα κανάλι στο YouTube  με ενημερωτικά βίντεο, που απευθύνονται στα παιδιά από τρίτες χώρες, που ζουν στην Ελλάδα.

Στο  δεύτερο βίντεο με τίτλο “ Εκμάθηση Ελληνικών’’ οι Μέντορες μιλούν για τη σημασία της εκπαίδευσης και της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας στη ζωή των προσφύγων.

Οι Μέντορες μας, πρώην ασυνόδευτα παιδιά, που λειτουργούν ως πρότυπα για άλλους συνομηλίκους τους που αναζητούν τον δρόμο για την ένταξή τους δημιούργησαν αυτή τη σειρά βίντεο, με την ονομασία “Μαθαίνοντας με τους Μέντορες”, σε γλώσσα απλή και κατανοητή, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να ενημερώσουν και να προσεγγίσουν έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό παιδιών και έχουν ανάγκη υποστήριξης για τα πρώτα τους βήματα στη χώρα μας. 

The role of Mentors in guiding unaccompanied children through every step of their journey in Greece is crucial.

Η γλώσσα των βίντεο ελληνική ενώ υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι σε Αγγλικά, Γαλλικά, Φαρσί, Αραβικά, Ουρντού και Παστό. Η δημιουργία των βίντεο υποστηρίχθηκε από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Άσυλο (EUAA).

Link

QR code. 

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: