30,6% μείωση τιμών ξενοδοχείων στη Βόλβη και 5,3% μείωση στα Γρεβενά με επιπλέον 194 κρεβάτια

Ο κ. Πολάκης με το συνηθισμένο προσβλητικό ύφος – που τον χαρακτηρίζει- και την γνωστή άγνοιά του, για μία ακόμη φορά παραποιεί την πραγματικότητα και επιλέγει να “κρύβεται” πίσω από αναρτήσεις στο Facebook, αποφεύγοντας συστηματικά την Βουλή. Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου ανανεώνει υφιστάμενες συμβάσεις  που έληξαν τον Ιούλιο, 27 ξενοδοχείων  στη Δομή Βόλβης με μείωση 30,6% και 9 στη Δομή Γρεβενών με μείωση 5,3% μεσοσταθμικά, ενώ στο τέλος των εν λόγω συμβάσεων τον Φεβρουάριο του 2021 και οι  δομές αυτές θα κλείσουν και οι συμβάσεις δε θα ανανεωθούν.

Να σημειωθεί πάντως ότι η διαμονή αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία, πολιτική που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματι ακριβή και για αυτό καταργείται εντός του 2020. Ήδη έχουν κλείσει   έξι (6) ξενοδοχειακές δομές στα Γρεβενά έως τις 14/8/2020.

Έχω πολλές φορές ζητήσει από τον κ Πολάκη να έρθει στη Βουλή για όποιο θέμα θέλει, αλλά σκοπίμως συνεχίζει να το αποφεύγει και προτιμά το Facebook. Είμαι πάντα ανοικτός σε κριτική, αλλά δεν έχω ανοχή σε προσβλητικά σχόλια.

Έχει και η χυδαιότητα τα όρια της!

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: