Search
Close this search box.

Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπαλλήλων Κατηγορίας Π.Ε. και Τ.Ε. Ειδικότητας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ/ ΑΔΑ: ΨΨ0246ΜΔΨΟ-Σ9Η

Απευθύνουμε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση με απόσπαση ή μετάταξη της Διεύθυνσης Εφαρμογών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και της Διεύθυνσης Υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.

Στη διαδικασία επιλογής δύνανται να συμμετέχουν υπάλληλοι Κατηγορίας Π.Ε. και Τ.Ε. κλάδου: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι για μετάταξη θα κατανεμηθούν σε κενές οργανικές θέσεις, σε μια από τις ανωτέρω Υπηρεσίες, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους, τα βιογραφικά τους σημειώματα και τις ανάγκες των Υπηρεσιών.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι για απόσπαση, όπου δεν απαιτείται η ύπαρξη αντίστοιχης κενής οργανικής θέσης, θα κατανεμηθούν σε μια από τις ανωτέρω Υπηρεσίες, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους, τα βιογραφικά τους σημειώματα και τις ανάγκες των Υπηρεσιών.

Τυπικά Προσόντα

Ως απαραίτητο τυπικό προσόν για τη συμμετοχή των υποψηφίων στην παρούσα Πρόσκληση ορίζεται η κατοχή για τις θέσεις:

α) κλάδου ΠΕ Πληροφορικής (Περιλαμβάνονται οι ειδικότητες α) Επιστήμης των Υπολογιστών και β) Μηχανικών Η/Υ) ομώνυμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής με την αντίστοιχη Πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας αυτού με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής,

β) κλάδου ΤΕ Πληροφορικής (περιλαμβάνονται οι ειδικότητες: α) πληροφορικής (σχεδιασμού λογισμικού και εφαρμογών) και β) ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων) ομώνυμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου ή διπλώματος ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμων τίτλων σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής με την αντίστοιχη Πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας αυτού με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής.

Επιθυμητά Προσόντα

Γνώσεις:

  • Τεχνικής Υποστήριξης εξοπλισμού Πληροφορικής και Υποστήριξη χρηστών
  • Σουίτας Εφαρμογών Office 365
  • Διαχείρισης Δικτύου
  • Παραμετροποίησης και Διαχείρισης Windows Server

Ειδικότερα, για το τμήμα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ως επιθυμητά προσόντα των υποψηφίων ορίζονται τα εξής:

Επιθυμητά Προσόντα

Γνώσεις:

  • Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων
  • SQL
  • Μεθοδολογιών Στατιστικών Αναλύσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, εφόσον κατέχουν τα προβλεπόμενα ανά κατηγορία και κλάδο τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, βάσει του π.δ. 50/2001 και των όρων της παρούσας Πρόσκλησης, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ», από την ημερομηνία ανάρτησης της Πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και μέχρι την πλήρωση των θέσεων, με την επιλογή των επικρατέστερων υποψηφίων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική
Address: dir.hrao.staffinv@migration.gov.gr, με τίτλο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ υπ’ αριθ. Πρωτ. 386664/15-11-2021 ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ Η΄ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ», δηλώνοντας την Υπηρεσία, στην οποία επιθυμούν να αποσπαστούν ή να μεταταχθούν και αποστέλλοντας αντίγραφα όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών σαρωμένα σε μορφή pdf, με την αίτησή τους. Οι προϋποθέσεις και τα προσόντα επιλογής πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας, όσο και κατά τον σχετικό χρόνο έκδοσης της σχετικής πράξης απόσπασης ή μετάταξης. 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
• Αίτηση, σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα πρόσκληση ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ, το οποίο αποτελεί  αναπόσπαστο μέρος της, στην οποία θα διευκρινίζεται η επιδιωκόμενη Υπηρεσία και η Διανομή μέσω ‘ΙΡΙΔΑ’ με UID: 6152ccd7e93e8d740c29d092 στις 15/11/21 14:10 κατηγορία/κλάδος, στην οποία ανήκει ο υπάλληλος κατά την υποβολή της αίτησης καθώς και ο φορέας προέλευσής του. Η αίτηση συντάσσεται με ευθύνη του/της υποψηφίου και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

• Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα,
• Αντίγραφα τίτλων σπουδών και τυπικών προσόντων,
• Υπεύθυνη Δήλωση του υποψηφίου ότι όλα όσα αναγράφονται και δηλώνονται στο Βιογραφικό
Σημείωμα είναι αληθή,
• Αντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας του υποψηφίου,
• Πρόσφατο Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών του ενδιαφερόμενου. 

Όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα επισυναφθούν στην αίτηση, σε μορφή pdf και η αίτηση θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dir.hrao.staffinv@migration.gov.gr

Ολόκληρη η Προκήρυξη

Powered By EmbedPress

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: