Στη Γενεύη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, για την 73η Σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες 

Στην Γενεύη της Ελβετίας μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης προκειμένου να απευθύνει ομιλία στην 73η Σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.  

Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στο Palais des Nations το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών στην Ευρώπη και το δεύτερο παγκοσμίως, μετά από τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στη Νέα Υόρκη.  

Ο κ. Μηταράκης θα θέσει επί τάπητος το θέμα των μεταναστευτικών ροών στη Μεσόγειο υπό την σκιά της εργαλειοποίησης αλλά και της απειλητικής ρητορικής από πλευράς της Τουρκίας, ενώ θα έχει συναντήσεις με ομολόγους τους και άλλους εταίρους. 

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: