Πρόγραμμα Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 85η ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη, μεταβαίνει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Notis Mitarachi, για την 85η ΔΕΘ.  

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα μεταβεί σε δομές φιλοξενίας της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών, να επιβλέψει τις περιφράξεις και να συζητήσει με το προσωπικό.  

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ο Mr. Mitarachi θα παραστεί στα εγκαίνια του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις στις Δομές Σερρών, Σιντικής και Διαβατών.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα επισκεφθεί το περίπτερο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στο χώρο της ΔΕΘ το οποίο σηματοδοτεί την ανάγκη ενίσχυσης της νόμιμης μετανάστευσης και τη σημασία που έχει για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την άνοδο της αγοράς ακινήτων και κατ΄ επέκταση της οικονομίας.

Στην 85η ΔΕΘ, το περίπτερο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου επικεντρώνει στις μόνιμες άδειες διαμονής επενδυτών (golden visas) και στην απλοποίηση της σχετικής διαδικασίας με τον νόμο που πρόσφατα πέρασε από τη Βουλή.

Κατόπιν της επίσκεψής του στο περίπτερο του Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στη ΔΕΘ ο Mr. Mitarachi, θα επισκεφθεί τη δομή Νέας Καβάλας.

Στις 8 μ.μ, ο Mr. Mitarachi θα παρευρεθεί στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Scroll to Top

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: