Στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε

Αύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ., ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, θα υποδεχθούν στο Κτίριο Κεράνη (Λεωφόρος Θηβών 196-198), την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Ylva Johansson. Η κ. Johansson θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων (DG HOME), με επικεφαλής την Διευθύντρια της, κ. Monique Pariat.

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν διαδοχικές συσκέψεις με θέμα το εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης και την προστασία των ασυνόδευτων ανηλίκων, στις οποίες θα συμμετάσχουν οι πολιτικές ηγεσίες όλων των συναρμόδιων Υπουργείων.

Στις 13.30 μ.μ., ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., θα προβούν σε σύντομες δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του τύπου.

Scroll to Top

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: