Close this search box.


Press Office

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Ιταλίας, Μάλτας και Κύπρου για το Μεταναστευτικό στη Μεσόγειο

Σε κοινή δήλωση προέβησαν η Ελλάδα, Ιταλία, Μάλτα και Κύπρος για την κατάσταση του Μεταναστευτικού στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.  Αναλυτικά η Κοινή Δήλωση:  Italy, Greece, Malta and Cyprus, as the countries of first entry into Europe, through the Central and Eastern Mediterranean route, are bearing the heaviest burden of the management of migratory flows

Press Office

N. Mitarachi: "For the Mediterranean countries, located at the external borders of the EU, the fight against criminal networks of trafficking is a top priority"

Συμμετοχή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη στην 3η συνάντηση της Κοινής Πρωτοβουλίας για τους Αγνοούμενους Μετανάστες στην Μεσόγειο υπό την αιγίδα της Διεθνούς Επιτροπής Αγνοουμένων Προσώπων (ICMP) Στην Αθήνα, υπό την παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη και του πρώην Πρέσβη των HΠΑ στην Ελλάδα και νυν προέδρου του ICMP, κ. Thomas Miller, πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση των Μεσογειακών κρατών – Ελλάδας, Ιταλίας,  Κύπρου και  Μάλτας – υπό την αιγίδα της Διεθνούς Επιτροπής

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

 Viber Community for Issues of Migration and Asylum

The Ministry of Migration and asylum has created a Viber Community in order to provide accurate and timely information regarding issues of migration and asylum. Please click on the following link, or scan the QR code in order to connect: