Search
Close this search box.

12 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Ν. Παναγιωτόπουλου, με τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα, κ. Stefan Esterman.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα, κ. Stefan Esterman, επικεντρωμένη στην εμβάθυνση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα του μεταναστευτικού. Κατά τη συνάντηση αναδείχθηκε η σημασία της χρηματοδότησης από την Ελβετία για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, καθώς και η […]

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Ν. Παναγιωτόπουλου, με τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα, κ. Stefan Esterman. Read More »

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, κ. Γιώργο Τσούνη

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, υποδέχθηκε χθες τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, κ. Γιώργο Τσούνη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σε βάθος οι τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα, με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες και την ανάγκη για ενισχυμένη συνεργασία. Στο πλαίσιο

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, κ. Γιώργο Τσούνη Read More »

27.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

27.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

26.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

26.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

25.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

25.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

24.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

24.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

23.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

23.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

20.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

20.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

19.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

19.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

18.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

 

18.09.2024: Λίστα υποθέσεων ασύλου των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα προς παράδοση στους δικαιούχους (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Read More »

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber