Search
Close this search box.

EMN Ενημερωτικό Δελτίο (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2021)

Το τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο (στην αγγλική γλώσσα) παρέχει στους φορείς χάραξης πολιτικής και σε όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της μετανάστευσης και του ασύλου, ενημερώσεις σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις σε επίπεδο ΕΕ και σε εθνικό επίπεδο. Η παρούσα έκδοση παρέχει πληροφορίες από Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο 2021, συμπεριλαμβανομένων των (πιο πρόσφατων) σχετικών δημοσιευμένων στατιστικών.

Το δελτίο οργανώνεται σε ενότητες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εξελίξεις σε γενική πολιτική, διεθνή προστασία, ασυνόδευτους ανηλίκους και ευάλωτες ομάδες, νόμιμη μετανάστευση, ένταξη, διαχείριση εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, παράτυπη μετανάστευση, επιστροφή, εμπορία ανθρώπων, εξωτερική διάσταση, καθώς και συμπληρωματικά στατιστικά στοιχεία και άλλες ενημερώσεις σχετικές με το ΕΜΝ.

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber