Search
Close this search box.

Nτοκυμαντέρ “The Other Half”

Στις 10 Ιουνίου 2024, η Αρχή Προσφυγών προσκάλεσε τον  βραβευμένο φωτογράφο  Γιώργο Μουτάφη και τη βραβευμένη δημοσιογράφο Τζένη  Τσιροπούλου,  να προβάλουν το ντοκυμαντέρ τους   με θέμα το προσφυγικό “The Other Half” στο meeting room του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα στους υπαλλήλους της Αρχής Προσφυγών και τους δημιουργούς του ντοκυμαντέρ.

Η προβολή του ντοκυμαντέρ είναι η τέταρτη κατά σειρά δράση μετά τις επισκέψεις της Αρχής Προσφυγών στο ΚΥΤ Μαλακάσας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Αττικής της Υπηρεσίας Ασύλου και τη συνάντηση με τη Μονάδα Ένταξης και Υποστήριξης Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Γενικής Γραμματείας Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας.

Οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος της Αρχής Προσφυγών με στόχο να ενισχύσει την αφοσίωση, να διευκολύνει την επικοινωνία και να ενδυναμώσει την ομαδικότητα του προσωπικού της Υπηρεσίας.

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber