Διαδοχικές συναντήσεις Δ. Καιρίδη με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης, συναντήθηκε διαδοχικά χθες με τον βουλευτή της ΝΔ στον νομό Καρδίτσας, κ. Αριστοτέλη (Τέλη) Σπάνια, και τον βουλευτή της ΝΔ στον νομό Γρεβενών, κ. Γιάννη Γιάτσιο.

Στη συνάντηση με τον κ. Γιάτσιο συμμετείχαν και οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων από τα ορεινά Γρεβενών προκειμένου να ενημερωθούν για την επικείμενη ρύθμιση που ετοιμάζει το Υπουργείο, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, για την επίλυση της διαφοράς που έχει ανακύψει από την εκμίσθωση των ξενοδοχείων τους για τη φιλοξενία αιτούντων άσυλο στο παρελθόν.

Επιπλέον, ο κ. Καιρίδης συμμετείχε σε διαδικτυακή συνάντηση με εκπροσώπους της αλβανικής κοινότητας στη βόρεια Ελλάδα, την οποία διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Στράτος Σιμόπουλος, με θέμα την εφαρμογή της πρόσφατης νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη νόμιμη εργασία μεταναστών στην Ελλάδα.

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber