Δημήτρης Καιρίδης: «Κανονικά η κατασκευή της Δομής στη Βάστρια»

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δικαστική ακύρωση της κατασκευής της σύγχρονης Δομής φιλοξενίας στην περιοχή Βάστρια της Λέσβου, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης δήλωσε τα εξής:

«Η κατασκευή της νέας Δομής στη Βάστρια θα προχωρήσει κανονικά. Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει ήδη εξασφαλίσει ότι η νέα δομή θα πληροί όλους τους απαιτούμενους από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο και την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ περιβαλλοντικούς όρους και προδιαγραφές.

Στόχος μας είναι μια σύγχρονη, ασφαλής και λειτουργική νέα Δομή, που θα εκσυγχρονίσει τις δυνατότητες του εθνικού συστήματος πρώτης υποδοχής. Σε αυτήν μας την προσπάθεια, η τοπική κοινωνία της Λέσβου είναι ο προνομιακός μας συνομιλητής και συνεργάτης.»

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber