Η Ελλάδα, το βασικό θέμα στην αυριανή τηλεδιάσκεψη των μελών της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η κατάσταση στο μεταναστευτικό θα είναι στο επίκεντρο αυριανής τηλεδιάσκεψης των μελών της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Εισηγητές θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Στην συζήτηση θα τοποθετηθούν ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Ylva Johansson, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της Κροατίας (που έχει και την Προεδρία του Συμβουλίου), κ. Terezija Gras, ο Εκτελεστικός Διευθυντής  της Frontex, κ. Fabrice Leggeri και ο Διευθυντής του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA) κ Michael O’Flaherty καθώς και Ευρωβουλευτές – Μέλη της Επιτροπής.

Scroll to Top

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber