Νέες διαδικτυακές πύλες ενημέρωσης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Σε λειτουργία ετέθησαν η νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (info.migration.gov.gr), καθώς και η επίσημη ενημερωτική σελίδα του Υπουργείου στο Facebook (Migration GR Info). 

Σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν εύκολα ενημερωτικά στοιχεία για το μεταναστευτικό ζήτημα και να πληροφορούνται για όλες τις ανακοινώσεις, αποφάσεις, νομοθετικές πρωτοβουλίες, και δράσεις του Υπουργείου.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο διαδικτυακό κόμβο, με ανακατευθύνσεις σε επιμέρους ιστοσελίδες του υπουργείου, στις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως το «Μητρώο Ελληνικών και Ξένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων».

Τέλος, η νέα σελίδα του Υπουργείου στο Facebook θα συμβάλλει ενεργά στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για θέματα αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης.

Scroll to Top

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber