Πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Εσωτερικών της Αυστρίας, κ. Nehammer, σε Έβρο και Χίο

Αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου και ώρα 08.45, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, θα υποδεχτεί στο γραφείο του αυστριακή αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας, κ. Karl Nehammer. Στη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.  

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Μηταράκης και Κουμουτσάκος, από κοινού με την αυστριακή αντιπροσωπεία και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις περιοχές Καστανιές και Φέρες στον Έβρο.  

Τέλος, οι κ.κ. Μηταράκης και Κουμουτσάκος, μαζί με τον κ. Nehammer και την αυστριακή αντιπροσωπεία, θα μεταβούν στη Χίο. 

Scroll to Top

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber