Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Νότη Μηταράκη από μαθητές της Χίου 

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε στο πολιτικό του γραφείο στη Χίο ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής του νησιού με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης υποδέχθηκε στο γραφείο του μαθητές της Χίου οι οποίοι έψαλλαν τις εορταστικές μελωδίες και ευχήθηκαν για ένα ευτυχισμένο 2023. Οι μαθητές που τραγούδησαν τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ήταν από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Χίου και τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου.

Παράλληλα ο κ. Μηταράκης άκουσε παινέματα από τα μέλη του πληρώματος του βαπορακιού του 2ου Λυκείου Χίου οι οποίοι πήγαν έξω από το πολιτικό του γραφείο και του τραγούδησαν τόσο τις μελωδίες της Πρωτοχρονιάς όσο και θερμά λόγια για το έργο του τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στη Χίο.

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber