Στη Βουλγαρία ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης για την ένταξη της γειτονικής χώρα στη ζώνη Σένγκεν

Επίσκεψη στη Βουλγαρία θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (15/01) ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την ένταξη της γειτονικής χώρας, αλλά και της Ρουμανίας, στη ζώνη Σένγκεν. 

Ο κ. Μηταράκης θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο Υπουργό Εσωτερικών και Αναπληρωτή Πρωθυπουργό κ. Ivan Demerdziev για να συζητήσουν σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ελλάδα και τα επόμενα βηματα που πρέπει να γίνουν για την ένταξη των χωρών στη ζώνη Σένγκεν.  

Σημειώνεται πως ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είχε πραγματοποιήσει προ ημερών επίσκεψη στη Βιέννη της Αυστρίας, όπου είχε σειρά επαφών για την ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στη ζώνη Σένγκεν. 

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber