Στην Ολλανδία ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης για το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομμάτος – Διμερής συνάντηση με τον Ολλανδό Υπουργό Μετανάστευσης, κ. Eric van der Burg στη Χάγη 

Στην Χάγη της Ολλανδίας, μεταβαίνει, αύριο, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει διμερείς συνομιλίες με τον Ολλανδό ομόλογο του, κ. Eric van der Burg. 

Στη συνέχεια, ο κ. Μηταράκης, θα συμμετέχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταράκης θα λάβει μέρος, ως κεντρικός ομιλητής, σε συζήτηση με θέμα ‘Helping Ukranian refugeesThe road ahead’’.  

Στο πάνελ θα συμμετέχουν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και η Πρόεδρος της Μολδαβίας, κα. Maia Sandu.  

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber