Στο Κατάρ μεταβαίνει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, για να συμμετάσχει στο Doha Forum 2022

Στη Ντόχα μεταβαίνει αύριο Παρασκευή, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στο Doha Forum 2022,  το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 – 27 Μαρτίου.  

O κ. Μηταράκης, θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα: ‘’The Global Displacement: Beyond Humanitarianism’’. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν, επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας, κ. Ayman Al Safadi, ο ΄Υπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, κ. Filippo Grandi, o Πρόεδρος του Vital Voices, κ. Alyse Nelson και ο Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Wilson Center, κ. Mark Green. 

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, θα συζητηθούν θεματικές ενότητες που αφορούν τις νέες γεωπολιτικές συμμαχίες και σχέσεις, τις οικονομικές εξελίξεις, το μεταναστευτικό ζήτημα, καθώς και την κλιματική αλλαγή.  

Scroll to Top

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber