Συνάντηση Αν. Υπουργού, κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, με αντιπροσωπία και ομάδα σπουδαστών του National Defense College του Ισραήλ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, πραγματοποίησε σήμερα ενημερωτική συνάντηση με αντιπροσωπία και σπουδαστές  του National Defense College του Ισραήλ.

Ο κ. Κουμουτσάκος τους ενημέρωσε για την κατάσταση και την πολυπλοκότητα του μεταναστευτικού ζητήματος, τις ειδικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ως χώρα πρώτης γραμμής και τη σχέση με τη Τουρκία στο ζήτημα αυτό. Τόνισε την ανάγκη ακόμη πιο στενών περιφερικών συνεργασιών, ειδικά εκείνης μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Μετά την ενημέρωση ο Αν. Υπουργός δέχθηκε σειρά ερωτήσεων που πυροδότησαν τη συζήτηση επί του συνόλου των πτυχών της μεταναστευτικής πρόκλησης.

Σημειώνεται ότι στο National Defense Collage, εκπαιδεύονται ανώτερα και ανώτατα κρατικά στελέχη του Ισραήλ που υπηρετούν στον τομέα της εθνικής ασφάλειας.

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber