Συνάντηση Δ. Καιρίδη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμβούργου Dr. Stefan Hesse 

Στην ανάγκη διασφάλισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συμφώνησαν σήμερα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δημήτρης Καιρίδης και ο Αρχιεπίσκοπος Αμβούργου και Πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης της γερμανικής Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Dr. Stefan Hesse, στη διάρκεια συνάντησής τους. 

Ο κ. Καιρίδης ενημέρωσε τον Γερμανό Αρχιεπίσκοπο για τα μέτρα που λαμβάνονται σε εθνικό επίπεδο προς αυτή την κατεύθυνση, τηρώντας τις διεθνείς δεσμεύσεις, καθώς σήμερα η Ελλάδα διαθέτει σύγχρονες υποδομές φιλοξενίας και έχει επιταχύνει σημαντικά τις διαδικασίες απόδοσης ασύλου. 

Επίσης, ο κ. Yπουργός υπογράμμισε προς τον Dr. Hesse την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ενάντια στην παράτυπη και υπέρ της νόμιμης μετανάστευσης με όρους και κανόνες. 

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber