Συνάντηση Δ. Καιρίδη με τον Πρέσβη της Τουρκίας Cagatay Erciyes

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα κ. Cagatay Erciyes, εν όψει και της επίσκεψης του Τούρκου ομολόγου του, Υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, κ. Ali Yerlikaya, στην Αθήνα, σε ανταπόδοση της επίσκεψης του κ. Καιρίδη στην Άγκυρα,η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η πρόοδος της ελληνοτουρκικής συνεργασίας στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος και η εφαρμογή του προγράμματος διευκολύνσεως έκδοσης τουριστικής θεώρησης (Visa) για  Τούρκους πολίτες στα 10 ελληνικά νησιά του Αιγαίου (Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ρόδος, Σύμη, Καστελόριζο, Λέρος, Κάλυμνος, Κως).

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber