Ταχύρρυθμη υλοποίηση του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ

ο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου εξασφάλισε 21.623 προσωρινές θέσεις στέγασης έναντι στόχου 20.000 ως τις 30.09.2020, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ.  

Όπως προβλέπει η συμφωνία επιδότησης ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,  την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον συντονισμό του υπουργείου που έχει αναλάβει τη διαχείριση του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ, η εξασφάλιση θέσεων στέγασης για τις ευάλωτες ομάδες των αιτούντων άσυλο, προχωρά με ταχείς ρυθμούς και ενδυναμώνει το εθνικό σύστημα υποδοχής.    

Ο Υπουργός και η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής ευχαριστούν τους εταίρους και την Ύπατη Αρμοστεία για την εμπιστοσύνη τους και προσδοκούν στην συνέχιση της καλής συνεργασίας για αντίστοιχα αποτελέσματα και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. 

Scroll to Top
viber link icon

Viber Community

Κοινότητα Viber για θέματα μετανάστευσης και ασύλου

To Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει δημιουργήσει μια κοινότητα στο Viber προκειμένου να παράσχει ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με θέματα μετανάστευσης και ασύλου. Παρακαλώ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο ή σκανάρετε το QR code προκειμένου να συνδεθείτε: https://bit.ly/MigrationViber